Puun kuorinnan

Puun kuorinnan (puu kuorinta kone) käytetään kuorinta kuori, lokit, käytetään pääasiassa puumassa ja paperitehdasta ja puupohjaisten paneeli kasvi, joka käyttää puun tukki raaka-aineena. Pieni investointi, alhainen energiankulutus, vähemmän tilaa käytössä, alhaiset rakennuskustannukset suuren kapasiteetin ja...

Tuotetiedot


Puun kuorinnan(puu kuorinta kone) käytetään peelingbark lokit, käytetään pääasiassa puumassa ja paperitehtailla ja puupohjaisten paneeli plantwhich käyttää puun tukki raaka-aineena. Pieni investointi alhainen energiankulutus vähemmän spaceoccupied, alhainen rakennuskustannuksista, Highcapacity ja muut ominaisuudet. Sopii yhdistää keskisuurten ja suurten yritystenpuun chipper, sekä annostelu vaikutus.Hampaiden roll puun kuorinnanon että kuorinta epidermaalinen lokit, Jaettu vastuuvapauden ja ulosheittoaukon, sen hahmot ovat suuret laitteet kuorinta tehokkuutta, raskas kuormitus, nopeat, kulutuskestävyys, korroosionkestävyys. Se voidaan valmistaa asiakkaan tarpeen.
Rakenne periaate:

Ylempi sidenear ajaa lokit mennä puun kuorinnan koneeseen käyttömoottorin ja ajaa komponentit, kuorinta koneen hampaat vuorottelee tiettyyn suuntaan, ohjaa kuori kuori pois, pyöriessään kuorinta roller kootaan woodlogsmove, jotta pinon lokit liikkuvan ylös ja alas, koskettava, lyömällä, rubbingeach välillä lokit. Thebarks on peeleddown ja rullan ja levy hammas putoaa pois liukuhihnalla.
Rakenteen ominaisuudet:
1. Jos käyttää avoimen siilojen canfeed puolelta ja vastuuvapauden toiselta puolelta, jotta nykyisten roller kuorinta, kone ruokinta löyhä ilman sähköä, varmista, että korkea hyötysuhde.
2. tarkoitus theteeth segmentit vaikutus puinen ei vain tehdä liikkein ja pyörivät ympärillä oman puun tukki. Joten kuorinta tehokkuutta erittäin korkeita, erityisesti kylmä, kuiva ja kova nyljetty puun tukki on hyvä kuori net määrä.
3. yleisesti sopeutumiskykyä, machinecan handledifferent lajeja, läpimitta, pituus ja muoto puu loki. Koska puun tukki epäsäännöllinen, pelaajan pyörivä movementduring kuorinta, niin myös kaarevat syvennys osat, puu lokit voidaan myös touchedwith hampaat hyvin. Siksi taivutus puun tukki voidaan kuoria erittäin hyvin kuin muut koneet...
4. kone on paikallaan, energiankulutus on hyvin pieni, virhetaajuus on hyvin pieni. Ja huolto työmäärää on pieni. Tärinä ja melu on bemuch pienempi kuin rumpu kuorinta kone puun kuorinnan muokata suoraan, ilman perusta asennuksen easyoperation.

Tekniset parametri:

Malli

BBP260/11

BBP270/15

Rotorandamp;#160;dimension(mm)

630*11385

680

Roottori Speed(rpm)

78

40-80

Capacity(M3/Hour)

12-20

20-35

Teho (kW)

45

75

Paino (kg)Tekniset parametri:

Malli

6

9

12

Capacity(ton/Hour)

7-15

15-25

25-30

Teho (kW)

7.5*2

7.5*2

7.5*2

Length(mm)

6300

9000

12600

Width(mm)

1310

1500

1550

Height(mm)

1550

1700

1650

Weight(ton)

4

5

6

Tutkimus