Tärisevä nestettä hengen kuivempaa

Lyhyt esittely: tärisevä nestettä hengen kuivempaa kuiva, viileä ja kosteutta lisätä jauhe ja pellettien Kemiantekniikka, kevyt teollisuus, lääke, ruoka, muovi, vilja öljy, kuona, suola tuotanto ja sokeria teollisuuden jne. Työskentely periaatteet: Jännittävä voimassa tärisevä moottori johtaa...

Tuotetiedot

Lyhyt esittely:

Tärisevä nestettä hengen kuivempaakuiva, viileä ja kosteutta lisätä jauhe ja pellettien Kemiantekniikka, kevyt teollisuus, lääke, ruoka, muovi, vilja öljy, kuona, suola tuotanto ja sokeria teollisuuden jne.


Toimintaperiaatteet:

Jännittävä voima värise moottori tulokset koneen tärinää. Kasataan materiaalit hypätä eteenpäin tiettyyn suuntaan jännittävä voima. Samaan aikaan kuumaa ilmaa alhaalta fluidizes materiaaleja. Täyden yhteyksiä materiaalin ja kuumaa ilmaa saavuttaa ihanteellinen kuivaus. Kuivatut materiaalit ja kosteassa ilmassa lähteä erikseen kun jauhe kierrätetään Cyclone.


Ominaisuudet

1. tärinän moottorin takaa tasaisen tärinä lähde. Se pysyy helposti hiljainen pitkän käyttöiän.

2. korkea terminen hyötysuhde: verrattuna normaaliin kuivausrummut, tämä tärisevä nesteen sänky kuivempaa säästää enemmän energiaa yli 30 %. Yhtenäinen lämpötilajakautuma sängyssä tekee yhtenäisen rahoitusvirtoja määriteltävien ylikuumenemisen tai kuollut conner.

3. säädettävät suorituskykyä ja laaja soveltamisalaan: materiaalin paksuuden nopeus ja koko tärinää voi olla vakaampi ja äärettömän vaihteleva ohjaus voidaan toteuttaa.

4. vähän vahinkoa materiaalin pintaan ja sopii kuivaus hauraille materiaaleilla. Epäsäännöllinen pelletit eivät vaikuta työtehoa.

5. suljetuissa rakentaminen tekee puhdas työympäristö, joka tehokkaasti estää rajat infektio materiaalit – ilmaa.

6. massatuotantoon märkä materiaalien series-wound menetelmää voidaan soveltaa täyttävät asiakkaat. (Tyypillinen materiaali kuten polyakryyliamidigeeleihin jne.)


Tutkimus