Sahanpuru kuivausrumpu sylinteri

Sahanpuru kuivausrumpu sylinteri toiminta periaate injektio putki ja kierto pääsylinterin toimivat yhdessä kun sahanpuru on kuivausrumpu. Riemukas-ja nesteytetyn täysin ota kuuma tuuli ja kuivaamalla sitten on valmis. Pneumaattiset sahanpuru kuivausrumpu: märkä jauhe ja...

Tuotetiedot

Sahanpuru kuivausrumpu sylinteritärkein toimintaperiaate

Injektio putki ja kierto sylinteri toimivat yhdessä kun sahanpuru on kuivausrumpu. Riemukas-ja nesteytetyn täysin ota kuuma tuuli ja kuivaamalla sitten on valmis.

Pneumaattiset sahanpuru kuivauskone:Märkä jauhe ja pelletti sahanpuru toimitetaan jatkuvasti kuivumisen putki, jonka ruuvikuljettimella. Jalo ajonopeus johtaminen voimansiirto ja kuuma savukaasujen leviäminen vesi haihtunut ja sitten jauhe ja pelletti kuivatuotteita saavutetaan.

Komponentit:lämmitin, syöttölaite, kuivaus Paineilmaputken, sykloni erotin ja Syväys tuuletin jne.

Asiakkaat voivat valita sopiva sahanpuru kuivausrumpu mukaan tuotos.


Soveltamisalaan:

Pakattu olki polttoaineen, charcoal koneet, sahanpuru pelletti polttoaineena, pakattu sahanpuru, maatalouden ja kotieläintuotannon engineering jne ja kuivaus maatalousmateriaalit selluloosa kuten maissin olki, soijaa olki, puuvilla olki, vehnän olkea, durra olki, sahanpuru, puun parranajo, ginkgo leaf, mulberry lehtiä jne.Pyörivät dryerstructure

kuivausrumpu kone muodostuu pyörivä vartalon kiinteytys terä, Ajolaitteisto, tukee laitteen ja tiivistysrengas.
Ominaisuudet:

1. high kuivaus vahvuus: riittävän lämmönvaihdon kuumalla ilmalla voidaan saavuttaa, kun materiaalit on livahtanut nostolaite kuivausrumpu.

2. lyhytkestoisia kuivaamiseen.

3. sahanpuru kuivausrumpu on yksinkertainen rakenne, jossa vähemmän ammatissa, joka voidaan helposti hoitaa ja ylläpitää.

4. suuri käsittely kapasiteetti ja korkea terminen hyötysuhde.


Tutkimus