Mesh vyö kuivausrumpu

Lyhyt esittely: teräsverkko kuivausrumpu käytetään liikenteen nauha, joka parhaiten sopii säännöllistä tai epäsäännöllistä materiaaleja (kuten hiili, malmeja muodostavia lohko-, elintarvike- ja vihanneksia jne.). Mesh vyö kuivain voidaan käyttää muiden laitteiden kanssa tai yksin. Laite on laajalti käytetty Metallurgia, rakentaminen, keramiikka...

Tuotetiedot

Lyhyt esittely:

Teräksen mesh kuivausrumpusovelletaan liikenteen nauha, joka parhaiten sopii säännöllistä tai epäsäännöllistä materiaaleja (kuten hiili, malmeja muodostavia lohko-, elintarvike- ja vihanneksia jne.). Mesh vyö kuivain voidaan käyttää muiden laitteiden kanssa tai yksin. Laite on laajalti käytetty Metallurgia, rakentaminen, keramiikka, lannoitteet ja Tuotantikemia asiasisällön Se on myös ihanteellinen laite kuivaus elintarvikkeiden ja vihannekset.


Toimintaperiaatteet:

Mesh vyö kuivausrumpu on eräänlainen erä- ja Jatkuvakäyttöiset kuivain sähkölämmitys, höyry Lämmitys, kuumaa ilmaa Lämmitys pääasiallinen lämmitystapa. Materiaalit saatetaan 12-60 reikiä teräs mesh yhdenmukaisesti. Silmät on ku lecocked jäseneltä vaihde niin, että lämmin ilma kulkee materiaalit höyry kulkee kosteutta reikä. Koko laite on koottu useita vakio-osia ja jotta tilan säästämiseksi, modulaarinen tyyppi sovelletaan. Normaalisti kuivausrumpu on kolme kerrosta Kahden huoneen tai viisi kerrosta Kahden huoneen, ja pituus on 6-40m ja Tehollinen leveys on 0.6-3.0 m.


Soveltamisalaan:

Kemiantekniikka, elintarvike-, lääketieteen, rakennus, sähkö jne pala, nauhat ja pelletti muotoinen materiaalit hengittävä. Liitä aineiden jäämien muodossa ne voidaan kuivata jälkeen muotoinen pelletizer tai bändi puristimen.


Edut

1. pieni investointi, nopeasti kuivuva nopeus ja korkea haihtuminen voimakkuus

2. korkea hyötysuhde, suuri kapasiteetti ja erinomainen laatu

3. standardoitu tuotanto, ja suunniteltu mukaan todellinen kapasiteetti

4. saavuttamiseksi parhaiten kuivaus Ilmastointi määrä, Lämmitys lämpötila, pysyä ajan ja ruokinta nopeus voidaan ohjata.

5. kuvioitava LAITEMÄÄRITYKSESTÄ ja mesh vyö pesu ja materiaalia jäähdytysjärjestelmä voidaan soveltaa.

6. ilmaa voidaan kierrättää, mikä säästää energiaa.

7. ainutlaatuinen ilman jakelulaitteen tekee tasaisen ilmaa, ja takaa hyvän laadun.

8. höyryä, lämpöä ja sähköä tai polttoaineen Kaasulämmitin voidaan soveltaa.


Tutkimus