Induktiivinen tason ilmaisin

Induktiivinen tason ilmaisin on älykäs tunnistava laite tunnistaa tason kunnossa, joka koostuu tason anturi koetin ja älykäs valvoja. Älykäs valvoja näyttää ja valvoa tuotannon tason ehto mieltää anturi. Toimintaperiaate: anturi...

Tuotetiedot

Induktiivinen tason ilmaisin on älykäs tunnistava laite tunnistaa tason kunnossa, joka koostuu tason anturi koetin ja älykäs valvoja. Älykäs valvoja näyttää ja valvoa tuotannon tason ehto mieltää anturi.


Toimintaperiaate:

Anturi tunnistaa tason vaihtelu ympäröiville materiaaleille ja huippuluokan moduuli luo vastaavan värähtelytaajuus mukaan vaihtelu. Se muunnetaan analogista signaalia ja syöttää tietokoneen suorittimen. Tietokoneen suoritin näyttää ja valvoa tuotannon tason vaihtelu tason mukaan vertaamalla materiaalit tason parametrit ennen ja jälkeen.


Tärkeimmät ominaisuudet ja edut:

1. tunnistava anturit ja ohjain voidaan erottaa; Se aikaansaada olosuhteissa, joissa on tärinän.

2. induktio tason ilmaisin on älykäs pinnankorkeuden laite, ja on täysin erilainen kuin perinteinen lataustilan mekaanisen voimansiirron järjestelmä.

3. se voidaan jauhemaisten materiaalin, materiaalia, nubby materiaalia ja kuitupitoiset.

4. on laajalti käytetty varastossa varastopaikoista, jauheena, rakeina ja nubby materiaaleja eri toimialoilta kuten viljaa, elintarvikkeiden, rehujen, kemian, Metallurgia, apteekki, jne ja laitteiden käsittely silos valmistukseen malleja eri aloilta.


Tutkimus