Vaaka liikkeeseen kuivausrumpu

Vaaka liikkeeseen kuivausrumpu tärkeimmät ominaisuudet: lämpöä retension jaosto ja kuumaa ilmaa kierrätys sovelletaan horisontaalista liikkuvuutta kuivain, joka säästää energiaa ja vähentää kustannuksia. Ruostumattomasta teräksestä tehdyn sisäkammioon materiaaleilla kosketuspinta-ala, jotta varmistetaan tuotteen laatu...

Tuotetiedot

Vaaka liikkeeseen dryermain ominaisuudet:

Lämpöä retension jaosto ja kuumaa ilmaa kierrätys sovelletaan horisontaalista liikkuvuutta kuivain, joka säästää energiaa ja vähentää kustannuksia. Ruostumattomasta teräksestä tehdyn sisäkammioon materiaaleilla kosketuspinta-ala, jotta varmistetaan tuotteen laatu. Monen vyöt estää pelletit rikkomatta. Lisäksi vyöt nopeus voidaan säätää valvonnan kuivaus kesto. Kuuma ilma virtaa voidaan säätää materiaalin ominaisuuksista ja kuivaus vaatimusten varmistaa parhaan laadun mukaan. Itsepuhdistuva sovelletaan alareunassa jaoston puhdistaa loput jauhe ja hiukkasia.Vaaka liikkeeseen kuivausrumpukäytetään laajasti hoitoon korkea puristamiseen pelletti rehu ja aqua syötteen.

1. kansainvälinen kehittynyt tekniikka: svengaava varastossa jakelulaitteen varmistetaan yhtenäinen jakelun ja kosteutta.

2. korkeamolekulaarisia polymer net tai ruostumattomat teräspaneelit löi levy sovelletaan syy ei ole kiinni ja puhtaus.

3. ainutlaatuinen ilman Kanavistoon: pyöreään kanavaan muuttaa virtaussuunta todellisen tarpeen mukaan.

4. imu- ja vastaavasti järjestetään eri kuivauksen aikana, joka säätää lämpötilaa ja kosteutta Ilmastointi Aura helposti ja kuivaus Säätönopeus. Näin voidaan varmistaa laadukas ja korkeatasoinen kuivatuksen.

5. modulaarinen rakenne: pituus ja suunta voidaan asentaa vapaasti eri vaatimukset. Mesh vyö ja näytön levy on kaksi kerrosta (kolme kerrosta ja enemmän muokattavissa), 1.2, 1,8-2,4 m leveys voidaan valita. Vakio-osia voidaan liittää asiakkaiden tuotannon ja kosteuspitoisuus.

6. kuivausrumpu ja jäähdytin voidaan yhdistää ja kesto voidaan säätää.

7. puhdistus dragon on varustettu käsittelemään jauhe ja hiukkasia.


Soveltamisalaan

Kuivaus (vakauttaa ja jäähdytys) pelletti, työ ja nauhat muotoinen materiaalit rehujen ja elintarvikkeiden aloilla. Kuivatuksen kuivaus ongelmia puristettu Aqua rehujen, normaali pelletti rehu tai elintarvike voidaan ratkaista tehokkaasti. Lopullinen pelletit on ihanteellinen vastustavat suorituskykyä ja hyvä ulkonäkö. kuumaa ilmaa kierrätysjärjestelmä on energiansäästö, edullinen ja luotettava.


Technicalparameters

Tyyppi

Handlingcapacity

Dryingarea

Beltwidth

Mainmotorpower

Moisturereducingrate

(t/h)

(m2)

(m)

(KW)

(%)

SHGW120 × 2

2-2.5

20.8

1.2

28

15

SHGW180 × 2

3-4

30.8

1.8

34.45

15

SHGW240 × 2

4-5

40.8

2.4

62.45

15

Tutkimus