Viljan teollisuuden siilo viljan varastotilat

Viljaa siiloon, myös nimeltään viljan bin, varastointi Viljasiilo on suuria säiliöön. Kuten nimestäkin voi päätellä, varastointi Viljasiilo käytetään tallentaa maataloustuotteita kodinkoneita tai suuri vilja-aitta hankkeita. Viljasiilo käytetään laajalti tallentaa jyvät kuten riisi, maissi, vehnä, soija...

Tuotetiedot

Viljasiilo, myös nimeltäänviljan bin, varastointi Viljasiiloon suuria säiliöön. Kuten nimestäkin voi päätellä, varastointi Viljasiilo käytetään tallentaa maataloustuotteita kodinkoneita tai suuri vilja-aitta hankkeita. Viljasiilo on laajalti käytetty tallentaa jyvät kuten riisi, maissi, vehnä, soija, ohra, durran, auringonkukan siemenet, palmunydin, tattari, hirssi, leseet, herneet, pavut, rapeseeds, juurikkaan, nurmikasvien, maapähkinä, rukiin siemeniä, jauhot, rehu, pienet viljan ja ja muut irtotavarana rakeinen kasvien, jne. Ennen caculating teräksen Siilon tilavuus suurin viljan meidän on tiedettävä viljan tiheys sitten meidän insinööri voi tarjota sopiva viljan varastointi ratkaisu asiakkaan.

Yleensä varastointi silo mukaan lukien kolme osaa:Silo katto, Silo kehon, Silo pohja.

Insinööri lisätään erilainen rakenne, erilainen järjestelmä, kuten ilmanvaihtojärjestelmän, precleaning järjestelmä, viljan kuivain järjestelmä, korkeuden valvonta välittää järjestelmä, lämpötilan mittaus, jne. Joka vastaa laitteiden riippuu customerand #39; s todellisia tarpeita ja paikalliseen ympäristöön.


Meidän teräksen Viljasiilo edut:

1.Hyvä ilmatiiviys ei ole tarpeen huolehtia vuotaa varastointi materiaalia.

2.Lämpötilan valvonta, DCS valvontaa ja anturi, tahansa tason ilmaisin kanisteri olla asettaa sisältä siiloon. Se voidaan toteuttaa reaaliaikainen seuranta tietokoneella.

3.Erinomaisen vakauden ansiosta Lipp.

4.Teräs siiloissa suojautua jyvät enää.

5.Suuremman tallennuskapasiteetin paljon pienemmälle alueelle.

6.Teräs siiloissa välttää kosteus ongelmia Jos sade.

7.Helpompi purkaa.


Alkuperäinen sivusto analyysin kehittää mukautettuja viljan tallennustilapakettisi lopulliseen päätökseen hankkeenFDSPvoi toimittaa sinulle ammatillinen ratkaisu sopii tarpeisiisi ja maksimoida tuottavuutta.


Rakennustyömaalla storage siloSertifikaatit

Olemme jo läpäisseet ISO9001: 2008 vuonna 2014, CE-todistus vuonna 2013 ja SGS todistus.

Lämpimästi Tervetuloa tutkimus ja käydä!


PartsSiloSizes

Diameter(m)

Height(m)

Volume(m³)

7

8

307.68

8

9

452.16

9

10

635.8

10

11

863.5

11

12

1140

WecanalsoProvideotherlargesizesaccordingtoclient'srequirements

Tutkimus