Rehuteollisuus Silo

Moderni eläinten rehun Mill on yleensä valtava kapasiteetiltaan suurin viljan erityisesti maissi/maissi, soija. Se on kovaa työtä toiminta niin irtotavaraa tonnia ihmisvoimin, näin syvä halu auto irtotavarana Viljankäsittely järjestelmän rehutehtaiden on varastoidaan pakkaamattomana silo järjestelmä...

Tuotetiedot

Moderni eläinten rehun Mill on yleensä valtava kapasiteetiltaan suurin viljan erityisesti maissi/maissi, soija. Se on kova työ toiminta tonnia ihmisvoimin näin syvä halu auto suurin viljan käsittelyjärjestelmä rehutehtaiden irtotavarana säilytysjärjestelmä silo rehutehtaiden thats niin irtotavaraa ja voidaan soveltaa jauhomyllyssä maissi/maissi tai vehnän, öljyn puristaminen ja muissa teollisissa.Suurin varastointi Bin eläinten rehun Mill yleensä Conferencing rehutehtaalla ja suunniteltukin yhdessä.

Silos rehutehtaalla tuotantoeläinten ruokinnassa varastoituu kapea betoni jopa 20 metriä korkea. Siilojen täytön tuottaa paljon pölyä. Siilojen alareunassa Ruuvikuljettimet vastuuvapauden karjan rehun. Tyhjäkäynnillä käynnissä Kuljettimet tai ylitäyttö siilojen välttämiseksi tarvitaan pinnankorkeuden mittaus.

Siilot eri kapasiteetin rehujen varastointiin tuottama FDSP: sinkitty runko, mahdollisuus kääntyvältä katseluikkunassa.


Useat ulottuvuus tyypit eri tarpeisiin.

Helppo ruokkia pistorasiaan.

Ei ole kiinni.

Rehu on tuoretta.

Siilot sijaitsee tai decenter.

Tikkaat turva-aidan.PartsSiloSizes

Diameter(m)

Height(m)

Volume(m³)

4

6

75.36

5

7

137.34

6

8

226.08

7

9

346.14

8

10

502.4

WecanalsoProvideotherlargesizesaccordingtoclient'srequirements

Tutkimus