Jatkuva viljan kuivausrumpu

Jatkuva viljan kuivausrumpu johdanto: Full jatkuva kuivauksen teoriaa sovelletaan jatkuvaa viljan kuivausrumpu. Jyvät virrata läpi syöttölaitteen päällä kuivauskone tower ja sitten virtaa viljan sarakkeeseen hitaasti painovoiman. Jyvät kuivataan ensin kuumailma-puhallin, niin jäähdyttää...

Tuotetiedot

Jatkuva viljan kuivausrumpuJohdanto:

Täydellinen ja jatkuva kuivauksen teoriaa sovelletaan jatkuvaa viljan kuivausrumpu. Jyvät virtauksen kautta alkuun syöttölaite tornikuivaus koneellisesti, ja sitten virtaa viljan sarakkeeseen hitaasti painovoiman. Jyvät kuivataan ensin kuumailma-puhallin, sitten jäähdyttää kylmä ilma puhallin koneen alla, ja viimein myönsi kuivausrumpu alhaalta.


Jatkuva viljan kuivausrumpu characteristics:

1. suuri tuotos, korkea hyötysuhde, alhainen energiankulutus 24 tuntia jatkuvaa toimintaa, jota sovelletaan suuri kapasiteetti kuivaus, kuivaus täyttävät suuri viljan kasvi, farm, rasva tehtaan ja varaston liikevaihto center jne.

2. viljan sarakkeeseen kuivauskonetta kootaan runsashiilinen teräs metalliverkkoa, galvanoitu löi levy ja suihkutetaan kulma rautaa, joka saavutetaan parhaiten kuivaus vaikutus ja pidemmän työuran.

3.Variable-speed vastuuvapauden roller käytetään alareunassa kuivain, joka ohjaa viljan virtausnopeus viljan-sarakkeessa. Purkaminen nopeus, lämpötila ja kosteus ovat reaaliaikaista määräysvallassa täyttämisestä rulla. Sen hyppysellinen kohta poistaa suunnittelu voidaan tehokkaasti ehkäistä materiaalit murskataan. Uudelleenlastauksen kone intensiivisesti sekoittaa jyvät, jolla varmistetaan materiaalien lämmitetä yhdenmukaisemmin.


Edut viljan kuivausrumpu kone:

1. alhainen lämpötila:

Mukaan erilaisia jyvät asiakkaat säätää kuivaus lämpötila. Alhainen lämpötila teknologia suojaa jyvät vaurioilta.

2. suuri ilmavirta:

Kookas Syväys tuuletin käytetään. Hiljainen ja anti ylikuormitus Radiaalipuhallin toimii tasaisesti ilman tärinää. Hidas käynnistyminen malli takaa tasaisesti puhaltaa ja kauan työelämään.

3. pieni investointi:

Multi lämmönlähteiden käytetään kuin turkkilainen, maakaasua, polttoöljyä tai riisin kuori jonka lämpötila voidaan tarkasti ohjata varmistamiseksi viljasadon laatu jne. Lisäksi paljon käytettyjen lämpöä vähentää kuivaus kustannuksia. Jatkuva käsittely teknologia takaa suuri kapasiteetti ja korkea hyötysuhde, joka alentaa energia keuhkotauti.

4. pitkän käyttöiän:

Jatkuva viljan kuivain on suunniteltu ulkona tyyliin ilman tarvetta rakentaa työpaja. Galvanoitu teräslevy haetaan air net ja tärkeimmät osat. Koko kone on hyvä ulkonäkö ja tiivistys sekä pitkän käyttöiän ja voidaan käyttää koko päivän ulkona missään tilanteessa.

5. helppo käyttää:

Oyj: N kosketusnäyttö valvontajärjestelmän näyttää ja hallita liiketoiminnan parametri laitteet, palaminen poltin- ja kuivaus-parametrista jyvät jne. Atk valvontajärjestelmä on helppoa ja humanisoitu joka on toimintoja, kuten hälyttävä, kaukosäädin, automaattinen diagnoosi, ongelmia poisto jne.

6. vähän huoltoa kustannukset:

Aineiden ja varaosien soveltaa kuivausrumpu ovat kestäviä alhaisen virhetaajuus. Helppoa jakaus pultti sovelletaan kuivausrumpu shell-yhteys, joka on tukeva ja kestävä. NEMA-standardin mukainen sähköjärjestelmä ja komponentit.


Tutkimus