Etusivu > Asiakkaan kysymys

USEIN KYSYTYT KYSYMYKSET

1. Jos menet ostaa laadukkaita puupelletti koneen Kiinassa.

Nykyään monet Ulkomaat maahantuojat ovat sekaannusta edessä satoja ja tuhansia Kiinan wood pelletin laitetoimittajat B2B lähteistä tai Google. Maantieteellisestä näkökulmasta paras puupelletti kone toimittajien keskittyä Kaakkois osa Kiinaa, tämä arvo on:

1. korkeimman tason talouden kehittyminen Kiinassa, eli rikkain asema Kiinassa.

2. ottaa korkeimmalle valmistus,

3. valtavia investointeja t & k kestävän kehityksen

4. Viimeisin lahjakkuutta asiantuntijat ja ammatin työntekijöiden parhaat työkalut koneita.

Joten mene Kaakkois osa Kiinaa löytää pätevä puupelletti valmistajan.

2. Miten valita pätevän puupelletti valmistajan Kaakkois osa Kiinaa.

Vinkkejä:

1. Kun toimittajien laitteisto laskee samalla, läheisimmin osa on ohjelmisto mukaan lukien hallinta-, luotto-, kulttuuri-, arvo. Testaa toimittajien ohjelmisto ennen business.

2. näkeminen on uskomista, Vältä käsitellä elinkeinonharjoittaja, joka et tunne jos petoksia. Käy toimittaja, jos voit.

3. good yritys palkkaa aina paras myyntipäällikkö, hyvä myyntipäällikkö tarkoittaa täysin viestintä, täysin ymmärtää täysin, ja aina antaa hyviä ratkaisuja ajat ratkaista asiakkaan ongelmia.

3、BASIC KUOLEE OIKEAA KÄYTTÖÄ KOSKEVAT SÄÄNNÖT

Varmista, että rullat mukautetaan oikein: roller kuolla etäisyys on oltava o.2mm - 0,3 mm. Huono rulla asetus voi aiheuttaa rullat ja kuolee. Tämä voi aiheuttaa"vuosituhannen vaihteessa"on die reikä-muodonmuutosta ja osittainen tukos reikiä.

Uusi die vaatii arunning aikana. Aloittaa uuden kuolee asteittain ainakin ensimmäiset 20-40 minuuttia niin lämmitellä hitaasti. Jos ongelmia esiintyy käynnistyksen aikana ylös, toimivat kuolee 20-40 minuuttia sekoita leseet, öljy (2 %). Kun tuotanto on valmis, vain lopettaa kuolee jälkeen jatkuva se kaura tai maissia.

Vaihdettaessa kuolee huolellisesti kuntotarkistus die pinta ja vahvistetaan järjestelmän (eli kaulus, puristin tai kulumista rengas). Huom: Jos kuolla ei kunnolla korjata se voi rikkoa.

Die kiinnitysrenkaalla on tarkistettava aina, kun uusi laatta on kiinnitetty, kone, erityisesti kuolee suuri laipat. Kokemus osoittaa, että suurin osa rikki kuolee johtuu kuluneet tai viallinen kiinnitys renkaat. Kuolee käynnissä viallinen kiinnitysrenkaalla luoda voimakkaan tärinän, rikki kuolee ja vähentää die elinikä.