Kaapeli tarjotin

Mesh kaapeli tarjotin meillä Saksa-tyypin mesh kaapeli tarjotin, Ranska-tyypin mesh kaapeli tarjotin ja kori-tyypin mesh kaapeli tarjotin. Lisäksi voimme räätälöidä erilaisia mesh kaapeli tarjotin, tikkaat kaapeli tarjotin ja kaapeli tapa kaapeli tarjotin riippuu asiakkaiden pyynnöstä. Mesh kaapeli tarjotin avoin rakenne mahdollistaa...

Tuotetiedot

Mesh kaapeli tarjotin

Meillä Saksa-tyypin mesh kaapeli tarjotin, Ranska-tyypin mesh kaapeli tarjotin ja kori-tyypin mesh kaapeli tarjotin. Lisäksi voimme räätälöidä erilaisia mesh kaapeli tarjotin, tikkaat kaapeli tarjotin ja kaapeli tapa kaapeli tarjotin riippuu asiakkaiden pyynnöstä.

Mesh kaapeli tarjotin avoin rakenne mahdollistaa maksimaalisen ilmanvaihtoon ja lämmöntuotto kaapeli, kuten asennettu ilmassa. Lämpöä ei kootaan niin se säästää energiankulutusta ja kaapelin suorituskyvyn optimointi. Avoin rakenne myös välttää veden, pölyn ja roskat estävät bakteerien jalostukseen helposti kerätä. Se on puhtaampaa ja vähentää tulipalon tai muita turvallisuutta vaarantavia.

Kaikki erikoisosat myös kääntyy, kolme tapaa, neljä tapaa Ylityspalkit jne, käsitellään suoraan tarjotin paikan päällä ja ei tarvitse olla valmiiksi tehtaalla. Se säästää kalliita mukauttaminen kustannuksia ja aikaa ja loppuun projektin ennemmin.

Mesh kaapeli tarjotin sovelletaan laajasti eri toimialoilta kuten öljyn, kemialliset, teräs, ruoka ja juoma, pankki-, kuljetus, toimisto, atk-huone sekä muut. Voit nauttia yhä enemmän asiakkaiden puolesta koti- ja ulkomailla.

Pintakäsittely: electrogalvanizing, Sähkösinkityt, sinkkiä ja nikkeliä, dacromet, HDG (Suomen kuumasinkitsijät sinkitys), passivointi, Elektrolyyttinen kiillotus.


Läpi suora kaapeli tarjotin

Tekniset tiedot: Eritelmät voidaan mukauttaa riippuu hankkeen.

Tuotantoprosessin: atk-suunnittelu, mekaaniset ja valettu tuotanto;

Suomen kuumasinkitsijät sinkitys pintakäsittely.


Ominaisuudet:

Se tarjoaa joustavan sovituksen, Nopea asennus, helppo huoltaa ja on laajalti käytetty sähkö jakeluun kaapeli ja lanka annettu sisä-, ulko kaapeli juoksuhautoja, tunnelit ja muut tekniikan.


Tutkimus