Etusivu > Meistä > Osakkuusyhtiöiden

Jiangsu Liangyou maatalous Machinery Co, Ltd

Jiangsu Liangyou maatalous Machinery Co, Ltd on erikoistunut valmistus syötteen koneet, lannoiteseokset koneita, ruoho käsittely koneiden ja bioenergian laitteet ja asennus täydellinen engineering, joka on läpäissyt sertifioinnin ISO9001: 2000 ja CE. Tuotteitamme käytetään laajasti eri aloilla, kuten viljaa, rehu, kotieläinten hoito, vesiviljely maatilalla, mikrobien lannoiteseokset ja ympäristö ystävällinen teollisuuden. Riippuu alallamme uusinta-teknologioiden ja kypsä yrityshallinnon järjestelmiä, jotka tekevät Liangyou tuotteita myydään hyvin kotimarkkinoilla, paitsi myös on viety Euroopan, Afrikan ja MEREN maihin. Rehun täydellinen laitteiden siipikarjan, karjan ja vesiviljely ovat tuotteita, jotka viedään ulkomaille. Tuotteemme on otsikoitu kunnia nimellä andquot; Kiinan kuuluisa Brandandquot; andquot; Kiinan kahden tuotteen andquot, "luota arvoinen laatu Chinaandquot; ja andquot; Pätevä yritys laatu Supervisionandquot;.
Ottaen andquot; Vilpittömyys on luottamus, laatu voittaa marketandquot; sekä toimintatapaamme advanced tietää miten korkealaatuisia ja tyydyttäviä palveluja, olemme saavuttaneet luottamuksen ja. Olemme saaneet runsaasti ja erinomainen käytännön kokemuksia rehun täydellinen suunnittelu, viljan välittää engineering, mikrobien ympäristö ystävällinen suunnittelu ja varastointi suunnittelu. Meidän tieteellisiin näkökohtiin, erinomainen tekniikka, hieno tuote, harkittuja ja täydellinen palvelu Toivotamme lyöttäytyä asiakkaidemme kanssa, edistää yhteistyötä ja yhteistyötä vilpittömästi, jotta luoda loistava tulevaisuus.

Web-sivusto:www.fdsp.CC

Jiangsu Liangyou Silo Engineering Co., Ltd

JiangsuLiangyouSiloEngineeringCo., LtdislocatedinScientificandTechnologicalIndustrialPark, Zhongguancun,Jiangsun maakunnassa. Yritys on erikoistunut tutkimusta, kehittämistä ja suunnittelu teräksen silo ja eri materiaalin tallennustekniikan ja myynti ja palvelu liittyviä tuotteita. Sen tuotteet ovat laajalti käytössä maatalouden alalla, teollisuuden alalla ja paikoissa, kuten elintarvikkeiden, rehujen, öljy, jauhot, panimo, kemikaalit, rakennusmateriaalit, satamien ja ympäristön suojelu. Yritys on kerännyt suuren erän ammatillista osaamista ja johtajat, jotka ovat harjoittaneet teräs silo teollisuuden useita vuosia ja on onnistuneet ja toteutetaan satoja teräksen silo hankkeita jotta asiakkaat todella todistaa laatua "Liangyou" teräs siiloissa tutkimuksen, kehittämisen ja suunnittelun teräs siiloissa täytäntöönpanoon sekä rakentamishankkeiden prophase kuulemisen huoltopalvelua.

Yhtiö pystyy tarjoamaan asiakkaille 30 8000 tonnin teräs siiloissa eri eritelmien ja yrityksen ainoa kääriä paperiin käteen myös pakattu teknologian suunnittelu, vesirakentamisen perusrakenne, ylentävää, välittää, puhdistus, magneettinen erottaminen, kuivaus, mittaus, lämpötilan mittaus, savuava tai höyryssä, kylmäkuljetus, lämmön säilyttäminen, tuuletus ja Ruiskumaalaus ja suunnittelua, valmistusta, asennusta, virheenkorjaus ja koulutus ammatillista tukea laitteiden, kuten Automaattiset ohjausjärjestelmät. Se tarjoaa samalla asiakkaat varustetut kuten ämpäri hissit välittää kapasiteetti 20-1000 tonnia tunnissa, kaavin Kuljettimet ja hihnakuljettimia.

"Voittaa luottamus vilpittömästi, tee menestys laatu" yritysfilosofiaan yritys on ollut vahvempi kehittynyt kehityksen filosofiaa, erinomainen toimintojen hallinta ja erinomainen tuotanto johtoryhmä. Yhtiö pyrkii tulla malli muisti ahkeruus oikeus korkealaatuisen tuotteen laatu, kehittynyttä teknologiaa ja hyvä palvelu. Perustuu Kiinan ja maapalloamme, se tarjoaa asiakkaille kotimarkkinoilla ja ulkomailla edistynyttä teknologiaa.

Web-sivusto:www.liangyousilo.com

JiangsuLiangyouRenewableEnergyMechanicalEngineeringCo., Ltd

JiangsuLiangyouRenewableEnergyMechanicalEngineeringCo., Ltdisestablishedonthebasisof "Renewableenergymechanicalengineering indtitute yhteistyössä löysi ZheJiang university ja Liangyou yritys" ja andquot; Uusiutuvan energian konepaja teknologiakeskus yhteistyössä löysi ZheJiang university ja Liangyou companyandquot; ja se on erikoistunut valmistukseen biomassan pienpolton koneiden ja biomassan lannoite koneet sekä suunnittelua, valmistusta, asennus-, myynti- ja palvelun avaimet käteen ratkaisu.

ForBiomassFuelPelleting:onbasisofabsorbedadvancedtechnologyforbiomasspelletingfromabroad, weareleadingcompanytodevelopinde-
pendently avaimet käteen-laitteet biomassan pilleröintiaineita China.Meanwhile se voi pelleted jätteiden osalta metsätalous, Peltoviljely. Voimme räätälöidä ja suunnitella avaimet käteen-projekti kaikenlaisia materiaaleja asiakkaille eri pyynnöstä, materiaalit, ja sivuston.

Bio lannoite, orgaaninen lannoite: Olemme omistaneet Randamp; D Organic compound lannoite vuosia ja toimimme avaimet käteen-projekti kapasiteetiltaan 10 000-100 000 tonnia vuodessa. Sitä voidaan tuottaa orgaanisten lannoitteiden kuten lannan KANA, SIKA, NAUTA ja jätteiden jyvät, jäteveden andamp; biojätteet pinoaminen, käyminen ja granulaatiokudoksen jälkeen. Andquot; ansiokasta bt rehellisyys, laatu andquot menestykseen; käsite ja edistynyttä tekniikkaa korkealaatuisia ja paras palvelu keskitymme biomassaenergian ja biomassan lannoite pilleröintiaineita tekniikka, tee contionuous innovaatio, muutos sisällyttäminen aarre, antaa pontta chinaand #39; s uusiutuvien energialähteiden kehittäminen ja käyttö, teollistaa uusiutuvan energian ja ympäristön suojelua.

Web-sivusto:www.fdsp-Reme.com